Jsou fotky z Fotek Google bezpečné? Jak nastavit Fotky Google jako soukromé

Poslední aktualizace 4. května 2022 by Peter Wood


Když ukládáte některé důležité fotografie do Fotek Google, možná vás zajímá, zda je bezpečné je chránit před zvědavými očima? Jak nastavit své Fotky Google jako soukromé? Google Photos je více než důležitá cloudová služba pro ukládání fotografií a videí, která vám umožňuje prohlížet fotografie, upravovat soubory a sdílet je na různých platformách. V tomto článku se nyní dozvíte více o různých metodách, díky nimž můžete snadno učinit Fotky Google soukromými.

Nastavit Fotky Google jako soukromé

Část 1: Jsou fotky z Fotek Google soukromé

Fotky Google jsou univerzální fotogalerie aplikace, což vám umožní zálohovat všechny fotografie na telefonu iPhone nebo Android. Jsou fotky ve Fotkách Google soukromé a bezpečné?

Obecně řečeno, nikdo nemá přístup k fotografiím a videím bez správného ID a hesla. Znamená to, že Fotky Google nemusíte nastavit jako soukromé? Zde jsou některé scénáře, kterým byste měli věnovat zvláštní pozornost.

1. Sdílené fotografie prostřednictvím odkazů

Fotky Google vám umožňují sdílet fotografie prostřednictvím odkazů. Všechny sdílené fotografie jsou přístupné veřejnosti, i když jsou sdíleny pouze s konkrétními lidmi. Když sdílíte fotku v Google Photos, Google vytvoří odkaz a odešle jej příjemci. Každý, kdo dostane odkaz, uvidí vaši fotku.

2. Účet Google Photos

Jako cloudová služba stále existuje možnost proniknout do cloudové služby a zkontrolovat fotografie. Navíc vaši přátelé nebo rodina mohou snadno přistupovat k fotografiím z Fotek Google v aplikaci. To je důvod, proč mají Fotky Google některé výchozí funkce, aby byly Fotky Google soukromé.

Sdílejte Fotky Google

Část 2: Jak skrýt soukromé fotografie pomocí Google Photos

Pokud ve Fotkách Google zapnete funkci automatického zálohování nebo to provedete ručně na jednom ze svých zařízení, synchronizuje se s ostatními zařízeními se stejným účtem Google. Chcete-li, aby byly vaše Fotky Google soukromé, můžete také využít funkci Archiv.

Jak skrýt soukromé fotografie ve službě Fotky Google v mobilu

Když máte ve svém smartphonu nějaké soukromé fotografie, můžete je zálohovat a synchronizovat zpět do Fotek Google. Chcete-li skrýt své soukromé fotografie v aplikaci Fotky Google, postupujte podle níže uvedených kroků.

Krok 1: Otevřete ve svém smartphonu aplikaci Fotky Google a vyhledejte fotografie a videa, které chcete skrýt. Klepněte na ikonu Moře nabídka s ikonou se třemi tečkami v pravém horním rohu.

Krok 2: Vyberte položku Archiv možnost v místní nabídce. Pokud jde o tento případ, vaše fotografie zmizí ve standardních albech, aby byly fotografie ve Fotkách Google soukromé.

Krok 3: Kdykoli chcete zobrazit své soukromé fotografie ve Fotkách Google, klepněte na ikonu menu s ikonou tří řádků a vyberte Archiv možnost otevřít skryté album. Poté uvidíte své fotografie.

Jak archivovat Fotky Google

Poznámka: Chcete-li, aby vaše fotoalba byla ve Fotkách Google soukromá, měli byste zaškrtnout Nastavení na každém albu. Ujistěte se, že jste zakázali Share album a povolte Odebrat geografickou polohu v položkách sdílených odkazem.

Jak skrýt soukromé fotografie ve službě Fotky Google v počítači

Když na počítači používáte Fotky Google, můžete ve webovém prohlížeči skrýt soukromé fotky. Stačí použít podobný proces k přidání fotografií do složky Archiv ve Fotkách Google.

Krok 1: Přejděte v prohlížeči na https://photos.google.com/ a přihlaste se ke svému účtu.

Krok 2: Najděte fotografii, kterou chcete označit jako soukromou, ve Fotkách Google a kliknutím na ni otevřete velkou verzi.

Krok 3: Dále stiskněte ikonu se třemi tečkami v pravé horní části a vyberte Archiv přesunete soukromou fotografii do složky Archiv.

Poznámka: Chcete-li zobrazit soukromou fotografii ve Fotkách Google, přejděte do složky Archiv, vyberte požadovanou fotografii, klikněte na ikonu se třemi tečkami a zvolte Zrušit archivaci.

Archivní počítač Fotek Google

Část 3: Nejlepší způsob, jak nastavit Fotky Google jako soukromé na PC / Mac

Pouze skryje vaše fotografie a videa do samostatného alba namísto ochrany mediálních souborů heslem. Fotky jsou stále přístupné ze sdíleného odkazu nebo účtu Fotek Google, když je chcete skrýt a nastavit Fotky Google úplně jako soukromé. WidsMob MediaVault je požadovaná aplikace pro úschovnu fotografií, která vám umožňuje chránit fotografie a videa z Fotek Google pomocí hesla. Podporuje JPEG, PNG, BMP, HEIC, MOV, MP4 a většinu formátů souborů RAW z většiny zařízení. Kromě toho můžete také spravovat fotografie a videa, procházet je přímo v programu a dokonce nastavit různé úrovně zabezpečení pro soukromé mediální soubory.

  1. Skryjte své fotky a videa z Fotek Google jako soukromé pomocí hesla.
  2. Uzamkněte soukromé fotografie pomocí šifrovací technologie AES-256 na vojenské úrovni.
  3. Práce na široké škále obrazových formátů, např RAW, MP4, HEIC, A další.
  4. Přehrávejte zamčené fotografie a videa v různých režimech procházení.
Stáhnout Stáhnout Mac Stáhnout

Jak nastavit fotografie z Fotek Google jako soukromé

Krok 1: Nainstalujte si trezor Fotky Google

Jakmile nainstalujete úschovnu fotografií, můžete program spustit na svém PC / Mac. Poté můžete zadat heslo a znovu jej zadat a poté kliknout na Hotovo potvrďte tlačítkem. Raději si zapište heslo, protože je to jediný způsob přístupu k vašim soukromým fotografiím.

Nastavit heslo MediaVault

Krok 2: Upravte různé parametry

Chcete-li upravit úroveň zabezpečení, můžete jednoduše kliknout na Soubor menu a zvolte Nastavení volba. Přejít na Zabezpečení a přepínejte mezi Standard a High. Kromě toho můžete také změnit nebo obnovit heslo v rámci programu.

Nastavte úroveň zabezpečení

Krok 3: Nastavte fotografie z Fotek Google jako soukromé

Klepněte na tlačítko Importovat soubory Nebo tlačítko Importovat složku importujte fotografie a videa z Fotek Google. Klepněte pravým tlačítkem myši na Přidat do alba možnost přenosu a vytvoření soukromého alba pro Fotky Google.

Přidat do skrytého alba

Krok 4: Prohlédněte si své soukromé fotografie a videa

Kdykoli budete chtít zobrazit své soukromé fotografie z Fotek Google, vyhledejte konkrétní album a dvakrát klikněte na soubor. Nyní můžete k ovládání přehrávání použít Esc a další klávesy na klávesnici.

Nastavte úroveň zabezpečení Stáhnout Stáhnout Mac Stáhnout

Část 4: Časté dotazy o nastavení Fotky Google jako soukromé

1Jak poznáte, že jsou fotky ve Fotkách Google soukromé?

Všechny fotky, které nahrajete do Fotek Google, jsou ve výchozím nastavení soukromé. Ale když sdílíte odkazy s ostatními, pokud náhodná osoba dostane tento odkaz, uvidí sdílenou fotografii. To je důvod, proč byste měli fotografie ve Fotkách Google označit jako soukromé.

2Co je důležité pro to, aby byly Fotky Google soukromé?

Zkontrolujte nastavení sdílení u každého vytvořeného alba. Zkontrolujte nastavení Sdílení ve svém účtu, abyste zachovali soukromí, jak chcete. Ujistěte se, že jste zapnuli Odebrat geografickou polohu v položkách sdílených odkazem. Odkazy na fotografie byste samozřejmě neměli sdílet s nikým neznámým.

3Jak zachovat soukromí Fotek Google, když je sdílíte?

Ve Fotkách Google můžete přidat partnerský účet. Tímto způsobem budou určité fotografie v závislosti na nastavených podmínkách automaticky sdíleny s vaším partnerem. Samozřejmě můžete také použít Snapchat nebo jiné aplikace, aby byly obrázky z Google Photos soukromé.


závěr

Měli byste vědět, zda Fotky Google dělají fotky soukromé a jak je skrýt v cloudu. Nelze popřít, že Fotky Google jsou pohodlnou metodou zálohování a ukládání fotografií. Pak k nim budete mít přístup na jakémkoli zařízení se svým účtem. Jako cloudová služba je však únik dat velkým problémem. Pokud chcete uložit své fotografie na místní pevný disk, WidsMob MediaVault je pokročilý program pro úschovu fotografií, který může chránit vaše fotografie heslem v systémech Windows a Mac.

Stáhnout Stáhnout Mac Stáhnout

Mohlo by vás zajímat